DE foodblog van Nederland

Wat zijn de voordelen van een dubbele koelkast?

Hoewel wij Nederlanders het doorgaans niet al te ruim nemen wanneer het aankomt op de ruimte in onze koelkasten, hebben de Amerikanen er daarentegen een goed handje van. Waar wij ons groente en fruit klakkeloos in dezelfde bak opbergen en het frisdrank opbergen naast de ingeslagen voorraad pakken melk, hebben de Amerikaanse koelkasten hier hun eigen, aparte ruimtes voor. Je kunt wel stellen dat de dubbele koelkast de nodige voordelen met zich meebrengt, waarvan wij de voornaamste voor je op een rijtje zetten.

De voordelen van de dubbele koelkasten in dit artikel zijn geschreven aan de hand van de Amerikaanse koelkast vergelijken site, waarop de drie beste Amerikaanse koelkasten met elkaar worden vergeleken. Hieronder delen we de drie beste koelkasten met je, en vertellen we je waarom nu juist deze koelkasten zo goed zijn. Bij het vergelijken van deze koelkasten werd rekening gehouden met verschillende aspecten. Zo werd er rekening mee gehouden dat de koelkasten over meer dan voldoende ruimte beschikken en werd er gekeken naar het energiegebruik van de koelkasten, omdat deze doorgaans milieu onvriendelijker zijn, dan het standaard formaat koelkast.

 

Haier HB16FMAA

 

De Haier HB16FMAA kwam met een ruimschootse voldoende uit de test. Niet heeft deze koelkast een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, maar ook biedt hij maar liefst 303 liter koelruimte. Daarnaast beschikt de koelkast ook nog eens over een 121 liter vriesgedeelte en piepen de deuren wanneer deze te lang openstaan, om energieverspilling tegen te gaan.

 

Samsung RF56J9041SR/EG

 

Ook de Samsung RF56J9041SR/EG kwam goed uit de test, mede dankzij zijn relatief zuinige energiegebruik. Daarnaast wordt ook de ijsblokjes- en koud water dispenser erg gewaardeerd en beschikt de koelkast over een hoogwaardige uitstraling.

 

LG GSX960NEAZ Instaview Door-in-door

 

Tot slot behoort ook de LG GSX960NEAZ Instaview Door-in-door tot een van de favorieten. Deze koelkast heeft niet alleen een mooi design, maar beschikt ook over een A++ energielabel. Daarnaast beschikt de koelkast over een aparte deur voor flessen, en biedt hij maar liefst 405 liter koelruimte.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief