DE foodblog van Nederland

Deze zomer barbecueën met de Outdoorchef BBQ of maak paella in een Paellapan

De temperatuur gaat omhoog en we zitten weer lekker met z’n allen in het zonnetje. Als je de hele dag buiten zit, heb je waarschijnlijk helemaal geen zin om in je eentje binnen te gaan koken. Vooral als dat net zo goed buiten kan, in gezelschap van je vrienden en familie.

Veel leuker! Met een barbecue van Outdoorchef zet je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. Of kies je vanavond liever voor een heerlijke Spaanse paella bereidt in een Garcima paellapan?

Outdoorchef: de barbecuespecialist uit Zwitserland

Ben jij een echte barbecue liefhebber? Dan moet je bij Outdoorchef zijn. Dit Zwitserse bedrijf loopt al dertig jaar voorop als het gaat om het creëren van de perfecte barbecue-ervaring. Outdoorchef staat voor kwaliteit en comfort, precies wat jij nodig hebt om echt te kunnen genieten van een heerlijke barbecue-avond. Leg je stukje vlees of je groenten erop en neem nog een lekker drankje terwijl het de barbecue het werk voor je doet.

Welke barbecue past bij jou?

Er zijn verschillende soorten barbecues die elk hun eigen kwaliteiten hebben. Outdoorchef is van alle markten thuis en is gespecialiseerd in zowel houtskool-, gas- én elektrische barbecues. Voor ieder wat wils.

Houtskoolbarbecue:

Veel grillmasters vinden dit de meest authentieke manier van barbecueën. Wil je de echte rokerige barbecuesmaak, dan valt de keuze op een de klassieke houtskool variant. Het duurt even voordat de Outdoorchef BBQ goed heet is, maar je hebt er toch de hele avond voor uitgetrokken. Zo heb jij nog even tijd voor een lekker koud drankje of een stokbroodje kruidenboter.

Elektrische barbecue:

Je steekt de stekker in het stopcontact en je kunt meteen beginnen. Lekker makkelijk en vooral heel veilig. De elektrische barbecue wordt snel heet, net als de gasbarbecue. Een elektrische barbecue is ook prima op het balkon te gebruiken.

Gasbarbecue:

De gasbarbecue komt in een mum van tijd op temperatuur, zodat je vrijwel meteen je vlees en groenten erop kunt gooien. Je hebt niet de typische barbecuesmaak, maar misschien houd je daar ook helemaal niet van. Na gebruik is de gasbarbecue weer gemakkelijk schoon te maken.

Klein en simpel of een superdeluxe buitenkeuken

Outdoorchef heeft barbecues voor elke wens en elk budget. Op een balkonnetje is het fijn als je barbecue niet zoveel ruimte inneemt, dus dan is de Minichef een goede optie. Heb je meer ruimte, zowel in je tuin als in je budget, dan kun je ervoor kiezen om uit te pakken met een luxe Dualchef, een luxe buitenkeuken waarop je de meest uiteenlopende gerechten kunt bereiden.

Leuk alternatief: maak een lekkere paella in een paellapan

Het kan zijn dat je een keertje geen zin hebt in een klassieke barbecue-maaltijd. Gelukkig is er een alternatief! Pak je Garcima paellapan en paellabrander erbij, sluit deze aan op de gasfles en bereidt daarmee de lekkerste paella’s. Tijdens het bereiden van paella ben je toch lekker buiten en kun je ondertussen genieten van een gezellig samenzijn met je gasten!

 

Een paellapan is gemaakt van staal en is in meerdere formaten te verkrijgen, zodat je de maat precies kunt afstemmen op het aantal eters. Er zijn paellapannen verkrijgbaar met een diameter van 32 cm, geschikt voor het bereiden van een maaltijd van 2-3 personen. Of kies er een met een diameter van 80 cm zodat je maar liefst 40 personen kunt voorzien van een maaltijd. Ideaal tijdens een verjaardag of ander feestje. Er zijn zelfs nog grotere formaten verkrijgbaar waarin je de heerlijkste Spaanse Paella kunt bereiden.

 

Aan de brander kun je een verstelbare poten bevestigen zodat je relaxed en in de juiste houding de maaltijd kunt bereiden!

Ingrediënten

 

Paella leent zich er goed voor om het volgens jouw eigen recept te bereiden. Er zijn een aantal ingrediënten die vaak terugkomen in paella, zoals tomaat, doperwten en zeevruchten. Vaak wordt er gedacht dat zeevruchten een ingrediënt is dat van oorsprong werd gebruikt, maar dat is niet zo. Oorspronkelijk werd er kip en konijn gebruikt. Of probeer het eens met chorizo? Hiermee geef jij je paella en pittige smaak. Stel gerust je eigen recept samen en gebruik ingrediënten die jij lekker vindt

 

Veelzijdigheid

Met een Outdoorchef barbecue zet je weer heel andere maaltijden op tafel dan met de Garcima Paellapan. Door de barbecue en de paellapan met elkaar af te wisselen kun jij de meest veelzijdige maaltijden op tafel zetten. En dat terwijl jij heerlijk buiten bent en kunt genieten van het mooie weer, de zon en alle lieve familie en vrienden om je heen!

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief