DE foodblog van Nederland

Review gezondenotenkopen.nl

De webshop gezondenotenkopen.nl is een super leuke webshop waar je allerlei soorten noten kunt kopen. De meeste noten zijn erg gezond, ze zitten vol met vitaminen, mineralen, eiwitten en gezonde vetten. Er zijn tevens onderzoeken gedaan waaruit aanwijzingen zijn ontstaan dat noten beschermend werken tegen hart- en vaatziekten.

De noten worden geleverd in een witte doos met leuke bedrukte tape erop.

gezondenotenkopen.nl

Noten kun je eigenlijk de hele dag door eten, als tussendoortje, door de salade, bij de maaltijd of ’s avonds als snack.
Nu mochten wij van Gezondenotenkopen.nl een aantal noten uitproberen. Wij hebben gekozen voor de pistache noten, walnoten en cashew noten. Hiermee hebben wij een aantal heerlijke gerechten kunnen bereiden. Wij hebben er geen salade van gemaakt maar een aantal heerlijke pasta’s. Pasta’s zijn erg goed te combineren met noten.

Notenkraker nodig? Koop hier uw notenkraker.

Gerecht 1: Pasta met zalm, paprika, ui en noten
Ingrediënten voor 1 persoon:
– Pasta naar keuze
– Zalmmoot ong. 200 gram
– Rode ui
– Paprika
– Parmezaanse kaas
– Crème fraîche citroen dille
– Pesto
– Knoflook
– Peper en zout
Cashew noten
Pistache noten
Pijnboompitten
Walnoten

Bereidingswijze:

Kook de pasta gaar. Ondertussen snijd je de ingrediënten in kleine stukjes (paprika, rode ui en knoflook). Bak de zalmmoot aan beide kanten en voeg eventueel knoflook, zout en peper toe. Vak ondertussen ook de noten even, hierdoor krijgen ze nog een betere smaak. Giet de pasta af en meng deze met de citroen dille crème fraîche. Voeg een grote eetlepel pesto toe aan het mengsel. Vervolgens doe je de paprika en ui bij de pasta in, even roeren en zo snel mogelijk op je bord zodat de paprika en ui lekker knapperig blijven. Leg de zalmmoot naast de pasta of snijd deze in stukjes. Voeg als laatste de noten toe, besprenkel het gerecht met parmezaanse kaas en klaar is kees!
noten met zalm

Gerecht 2: Pasta carbonara met gehakt, droge worst, champignons, ui en noten.

 

Ingrediënten voor 1 persoon:
– Pasta naar keuze
– Halve droge worst
– 200 gram gehakt
– Rode ui
– Carbonara saus
– Parmezaanse kaas
– Champignons
– Knoflook
– Peper en zout
Cashew noten
Pistache noten
Pijnboompitten
Walnoten

Bereidingswijze:

Pasta gaar koken. Ondertussen bak je het gehakt rul. Snijd de droge worst in kleine dunne plakjes, samen met de ui, de champignons en de knoflook. Als het gehakt rul is voeg je de worst en de groenten toe (behalve de ui), eventueel ook wat zout en peper. Bak dit een paar minuutjes mee en voeg vervolgens de Carbonara saus toe. Meng het geheel en laat het even 5 minuutjes op laag vuur warm worden. Ondertussen bak je de noten, dit voor een intensere smaak. Giet de pasta af en voeg het mengsel van het gehakt, de droge worst en de groenten toe. Als laatste snipper je de ui erover heen en voeg je de noten toe. Eventueel uit te breiden met wat parmezaanse kaas en rucola. Smullen!
De webshop Gezondenotenkopen.nl is een onderdeel van Food Is Good. Hun doelen zijn met name het beschikbaar stellen van kwalitatief goede, gezonde en natuurlijke producten, alsmede duidelijk en eenvoudig bestellen. Bij www.gezondenotenkopen.nl kun je terecht voor allerlei soorten noten. Ze worden bij besteding vanaf € 35 gratis verzonden en zijn vaak de volgende dag al bij je thuis!

noten met gehakt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief