DE foodblog van Nederland

Recepten van Starbucks (na)maken voor koffie 2 go tentje 

Geniet jij ook van Starbucks drankjes? Het zou fantastisch zijn als je deze thuis na kunt maken. In dit artikel vind je een aantal koffie 2 go recepten van Starbucks. Heerlijk om zelf te maken. Of misschien wel vanuit een koffie 2 go beker (met deksel) en eigen bedrukking in jouw koffie 2 go zaakje. Houd er trouwens rekening mee dat er copyright op de naamgeving en recepten van Starbucks zit. Ga hier niet zomaar mee aan de haal. Gebruik deze recepten ter inspiratie.

 

Caramel Macchiato

Voor veel mensen een absolute favoriet: de Caramel Macchiato. Een heerlijk kopje koffie bestaande uit verse koffie, melk en strookjes caramel. Super eenvoudig te maken. Maak caramel zelf in een pannetje met suiker of koop een spuitfles met caramel bij de horecagroothandel. Caramel Macchiato maak je thuis of als koffie 2 go. De koffie is zowel warm als koud te serveren. Voeg ijsblokjes toe of koel het mengsel langzaam af in de koelkast en serveer het als je dorst hebt. Presenteer dit in leuke koffiekopjes en je hebt een prachtig plaatje.

 

Cinnamon Dolce Latte

 

Kaneel geeft een heerlijke smaak af. Zeker in de winter en herfst vinden we het heerlijk om dit te proeven. Combineer koffie, melk, suiker, vanille, kaneel en slagroom om tot deze creatie te komen. Slagroom serveer je vanuit een spuitbus of maak je vers klaar. Voeg kaneel pas aan het eind toe over de slagroom. Zo ga je deze kenmerkende geur het eenvoudigst verspreiden. En herken je direct dat het om een Cinnamon Dolce Latte gaat.


Green Tea Frappucino

 

Het ziet het er altijd mooi uit in een transparante beker: Green Tea Frappuccino. Deze combinatie van fris en zoet is eigenlijk goed voor alle seizoenen. Om dit drankje te maken heb je Matcha poeder en melk nodig. Matcha poeder is verkruimelde groen thee en hoeft niet in een zakje of op een andere manier gefilterd te worden. Het gaat direct in de melk. Ook amandelmelk gaat perfect samen met dit poeder. Matcha poeder is tegenwoordig overal te verkrijgen. Drink Green Tea Frappucino ijskoud tijdens een warme zomeravond en maak het af met verse slagroom. Niet te zoet, fris en perfect tegen de dorst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief