DE foodblog van Nederland

Raamdecoratie in de keuken: 3 tips voor het maken van een keuze

Ga je verhuizen? Of is je keuken toe aan een nieuwe look? Soms kan het kiezen van de geschikte raamdecoratie lastig zijn. Daarom geven wij je drie tips om je keuken te voorzien van de juiste raambekleding!

Laat het aansluiten

Het is natuurlijk belangrijk dat de raamdecoratie goed in het interieur en de rest van de keuken past. Plissegordijnen zijn veelzijdig, passen op bijna alle raamtypes en in elke ruimte. Er is keuze uit zes verschillende types plisségordijnen, waarin het verschil met name zit in de wijze van bediening. Het voordeel van deze plisségordijnen is de mogelijkheid tot het verschuiven van boven naar beneden, en andersom. Wanneer je bijvoorbeeld aan het koken bent, wil je uiteraard geen viezigheid op de raambekleding. Dit is eenvoudig te voorkomen door het gordijn aan de onderkant iets omhoog te schuiven!

Creëer privacy

Wil je tijdens het koken genieten van je privacy? Of juist lekker naar buiten kunnen kijken? Met jaloezieen kan dit allebei! Daarnaast gaan ze door het stijlvolle en tijdloze design zeer lang mee! Aluminium jaloezieën zijn ook een aanrader, in een modern en strak interieur komen deze perfect tot hun recht. De jaloezieën zijn zeer eenvoudig te gebruiken en hierdoor is het ideaal om bijvoorbeeld zelf te bepalen hoeveel lichtinval je wil. Ook kun je uitstekend je eigen privacy creëren door ze te sluiten of juist gedeeltelijk open te laten, zodat je buiten alles in de gaten kan houden!

Houd het schoon!

In de keuken wordt uiteraard wel eens geknoeid, niets vervelender dan dat dit in de raambekleding blijft zitten. De eerder genoemde jaloezieën zijn afneembaar en komen dus goed van pas in de keuken. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, zoals houten, PVC of aluminium jaloezieën. Voldoende keuze dus!

Wat betreft de juiste raamdecoratie zijn er dus verschillende mogelijkheden. Plisségordijnen passen op bijna alle raamtypes en zijn zeer veelzijdig. Ook jaloezieën zijn een goede optie door je eigen invloed op je privacy en lichtinval. Neem een kijkje op veneta.com voor uitgebreidere informatie en advies, ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van gratis kleurstalen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief