DE foodblog van Nederland

Long Island Iced Tea – Een variatie op deze lekkere cocktail

Long Island Iced Tea variatie Zoals vele maaltijd recepten kun je ook cocktails aan je smaak aanpassen. Omdat dit vaak wat moeilijker is leek het me een goed idee om een variatie te geven op de Long Island Iced Tea. Zo hoef je zelf niet te raden welke dranken lekker bij elkaar zijn.

Een Long Island Iced Tea is erg makkelijk. Je hebt namelijk van elke alcoholische drank 1,5 cl nodig, dat kan niet mis gaan!

 

Ingrediënten voor 1 Long Island Iced Tea:

  • 1,5 cl vodka
  • 1,5 cl tequila
  • 1,5 cl bruine rum
  • 1,5 cl gin
  • 1,5 cl triple-sec
  • 1,5 cl vers citroensap
  • 1,5 cl rietsuiker siroop
  • Cola

 

Bereiding:

1 – Koel een longdrink glas met een paar ijsblokjes.

2 – Mix all ingrediënten, behalve de cola in een shaker en giet dit in je gekoelde longdrink glas, op het ijs.

3 – Voeg nu de cola toe om je glas verder te vullen.

3 manieren om een keuken meer sfeer te geven

Vind je dat de keuken toe is aan wat meer sfeer? Dan wordt het tijd om daar wat aan te doen en te zorgen voor meer decoratie. In de keuken denken veel mensen niet aan planten, maar wat dacht je van kruiden die je ook bij het koken weer kunt gebruiken? Je hebt hierdoor wat meer kleur in de keuken en dit oogt direct anders. Daarnaast zorgt het ook voor meer sfeer in de keuken. Dit is de eerste manier om te zorgen dat je meer sfeer krijgt in de keuken. Een andere manier is zorgen voor leuke muurstickers als decoratie. Hierin heb je verschillende mogelijkheden, je hebt grote en kleine muurstickers, maar je hebt ze ook in allerlei kleuren. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt, laat je er eens over informeren om te bekijken of dat wat voor je is!

 

Sfeer in de keuken, zo creëer je het zelf

Er zijn nog meer manieren om te zorgen voor meer sfeer in de keuken. Een leuke set kookboeken kan er ook voor zorgen dat je meer sfeer krijgt in de keuken. Het geeft je inspiratie en daardoor heb je ook meer mogelijkheden in de keuken. Misschien wil je wel een nieuw recept uitproberen met kruiden uit je kookboek. Je hebt je kookboek dan zo voor het pakken en wanneer je ook sfeer aan hebt gebracht met kruidenplanten, dan kun je ook deze zo pakken uit je eigen keuken. Lekker vers en lekker om te gebruiken. Vaak ruiken de kruiden lekker en kun je als je in de keuken binnen komt al zin krijgen om te koken. Koken wordt op deze manier nog leuker gemaakt en ook creëer je zelf meer sfeer met deze eenvoudige tips.

Dit is nog een ander lekker Long Island Iced Tea recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief