DE foodblog van Nederland

Lekkerste burgers bij The Burger Company Groningen

Een echte burger liefhebber? Dan moet je echt eens bestellen bij The Burger Company!  Nieuw in Groningen! Ze zitten gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen, je kunt zelf afhalen of online bestellen.  De burgers zijn allen gemaakt met locale ingrediënten. Het vlees is afkomstig van Blaerkoppen (koeien) uit de Kloosterboerderij de Bleyendaal. Deze koeien hebben ruimte om te grazen en leven gemiddeld 3x langer dan normale vleeskoeien.

De broodjes komen van Bakkerij Haafs in Haren. Heerlijk knapperig van buiten en zacht van binnen! Daarnaast zijn natuurlijk de verse groenten ook heel belangrijk, afkomstig van boer Geert (ook bekend uit Boer Zoekt vrouw!). De heerlijkste verse sla en tomaten zonder bestrijdingsmiddelen ? Wat wil je nog meer?

Dan het menu, dit is verrassend uitgebreid. Je kunt kiezen uit vele soorten burgers, zowel kip, rund, als vega. Maar ook hotdogs, bijgerechten zoals Union rings en bitterballen, frietjes (verschillende soorten!).
Wij hebben met ons team ook enkele burgers, frieten en bijgerechtjes besteld. O.a. de bitterballen, union rings, frietjes met schil en zoete aardappel frieten. De burgers die wij het lekkerste vonden waren de Big Ben (MEGA groot, veel vlees, goed op smaak) en de Mad Mex. De laatste is een beetje Mexicaans met tortilla chips, quacemole, cheddar, creme fraiche en natuurlijk sla, tomaat en jalapeno’s. Soms heb je van die hele hete pepers, maar deze waren gewoon prima te eten, wel pikant, maar niet té. Perfect dus. Burgers ook super van structuur en smaak en de broodjes kun je ook niet beter wensen. Ze zijn zacht, maar ook super vers en een beetje crispy van de buitenkant. Ideaal voor burgers! De Hotdog was ook niet een normale ‘Hema’ hotdog, maar echt een kwaliteitsworst met een knapperige bite!

Kort samengevat: Goed eten, uitgebreid assortiment, snelle levering! Ga zo door, aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief