DE foodblog van Nederland

Hape speelkeuken voor kinderen

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor kinderen? En is jouw kleine ook zo dol op koken? Dan zijn speelkeukens van Hape echt aan te raden. Zowel geschikt voor jongens als meisjes! Hoe leuk is het om je kind op een speelse wijze te leren koken? Creatief en educatief bezig zijn is een goede combinatie. Een speelkeuken is natuurlijk een mooie opstap voor de grote mensen keuken! Leer en geniet samen van het koken.

Natuurlijk kun je in de speelgoedkeuken werken met speelgoed eten, maar zolang jullie samen aan de slag gaan kan het natuurlijk ook met echte ingrediënten! Let op, wel onder toezicht. Samen een mini pizza maken en beleggen met verse ingrediënten (uiteraard daarna wel in de echte oven!) of cupcakes maken en versieren. Wellicht blijkt jouw kleine wel een talent in de keuken en is dit het begin van een carrière als chef, of foodblogger of vlogger!

Er is tevens onderzoek gedaan n aar het effect van speelkeukens op kinderen. Een speelgoedkeuken heeft meerdere voordelen, onder andere dat het aanmoedigt tot rollenspellen. Kinderen doen volwassenen na en leren eigen sociale vaardigheden. Ook zijn er natuurlijk heel veel kookprogramma’s op tv te zien, zo kunnen ze het zelf naspelen. Erg leuk om te doen en om te zien!

Hoge kwaliteit speelkeukens van Hape voor kinderen vanaf ca. 3 jaar en ook nog eens betaalbaar. Deze speelgoedkeukens zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en veelal gemaakt van licht hout en wit kunststof. Neutrale frisse kleuren zodat deze speelkeuken in elk interieur past. Ook wij hebben een prachtige speelgoedkeuken aangeschaft, namelijk de Multi Function Kitchen. De afmetingen van deze keuken zijn 75 x 39 x 93,5 cm als hij in elkaar gezet is. De werkhoogte is 52,5 cm, vandaar dat de advies leeftijd op ca. 3 jaar zit. Er worden zelfs pannen, spatels en ander keukengerei meegeleverd bij deze keuken. Maar er zijn nog veel meer speelgoedkeukens verkrijgbaar! Van kleine gourmet keukens en speelgoed BBQ’s tot hele uitgebreide complete all-in-1 keukens. In ieder geval kunnen de kleine hobby chefs hun meesterwerkjes nu in hun eigen keuken bereiden.

Kinderkeukens zijn ook gemakkelijk uit te breiden met kinderkeuken accessoires. Ook deze zijn hier verkrijgbaar, denk hierbij aan keukenmachines, speelgoed eten, en los keukengerei voor kinderen. Om de beleving voor de kinderen helemaal compleet te maken kun je de door jou uitgekozen keuken aanvullen met bijvoorbeeld een short, keukengerei, een koffiezet apparaat, speelgoed eten of een leuk thee setje om samen thee te drinken.

Dus wil je je neefje, nichtje, kleinkind of eigen kind echt blij maken? Neem dan een kijkje op Hape Speelgoed! Gratis verzending en snelle levering. Dus ook voor de last minute beslisser erg handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief