DE foodblog van Nederland

Warme chocolademelk

Na een hele lange periode van warm weer, is de kou deze week toch eindelijk ons land ingetrokken, En is het tijd voor al het lekkers wat het najaar ons te bieden heeft! Waaronder natuurlijk de gevulde speculaas met een grote mok warme chocolademelk met slagroom!

 

En wat is er nou leuker dan de chocolademelk te drinken uit een mok die speciaal voor jou is bedrukt! Iedereen heeft wel eens moeite met het vinden van een leuk, speciaal of gepersonaliseerd cadeau! Bijvoorbeeld als je oma 80 word, je ouders 25 jaar getrouwd zijn, of gewoon om iemand te bedanken. Dan is een mok bedrukken echt een aanrader, je kan er van alles op laten zetten en in elk thema die je maar wilt.

Mok

Wil je misschien de Meester of Juf van je kinderen bedanken voor afgelopen schooljaar, wat dacht je dan van een mok , met erop gedrukt, het zit dr op! Vul de mok met dropjes en je hebt een super leuk cadeau! Of vul hem met toffee en laat er op drukken, bedankt voor deze toffe tijd! Ook is het natuurlijk leuk om bijvoorbeeld nu met sinterklaas en kerst in het vooruitzicht iemand een leuke mok cadeau te doen. Heb je een eigen bedrijf? Dan is het misschien leuk om een mooie mok toe te voegen in het kerstpakket, bedrukt met het logo van het bedrijf of een bepaalde slogan die het bedrijf hanteert.

 

Voor de kinderen is het natuurlijk fantastisch om een mok te krijgen met hun eigen naam erop! In hun favoriete kleur! En dan heerlijk s’avonds met je pyjama aan op de bank een dikke mok warme chocolademelk met slagroom te drinken! Daar word toch iedereen blij van!Weet je wat trouwens ook lekker is bij de warme chocolademelk? Van die koekjes als topping, of beetje vers geraspte pure chocolade en natuurlijk niet te vergeten de mini marshmallows!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief