DE foodblog van Nederland

Deel jouw keukenmoment!

Superkeukens heeft momenteel een hele gave actie! Je kunt een kok aan huis winnen en de afwas wordt ook nog eens voor je gedaan! Hieronder delen wij ons leukste keukenmoment tot nu toe.

Er zijn vele leuke momenten geweest maar één van de leukste was toch echt wel dat we kalfskroketten volgens het recept van Cees Holtkamp gingen maken en ze nog lukten ook! Wat een proces was dat. Allereerst hebben we knieën van het kalf, kalfsnek met nog enkele ingrediënten gekookt, dit zorgt voor een heerlijke bouillon met gelei. Dit duurt al uren, daarna maak je de ragout helemaal zelf met bouillon, bloem, etc. De ragout moet nog een nacht de koelkast in. Daarna rol je de kroketjes in zelf gedroogd wit brood (korrels) en zelfs daarna moeten ze nog een nacht de koelkast in om ze echt super te krijgen. Uiteindelijk was het een proces van bijna 4 dagen waarbij alles van de kroket zelf gemaakt was, zelfs het paneermeel en het resultaat was super!

Wat is jouw leukste moment in de keuken? Beschrijf dit moment en win een kok aan huis! Hoe doe je precies mee? Dit kan via de Facebookpagina van Superkeukens en Instagram met gebruik hashtags #mijnkeukenmoment én #superkeukens, of via het formulier op de site: https://www.superkeukens.nl/win-een-kok-aan-huis.
Maak nog meer kans door iemand te taggen op social media die wel graag een kok aan huis zou willen winnen en volg Superkeukens!

Er wordt elke week een winnaar gekozen, de actie loopt van 3 juni tot 14 juli 2019.
Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan komt een ervaren, creatieve kok op de afgesproken dag bij jou thuis en bereidt hij of zij voor jou een heerlijke maaltijd in jouw eigen keuken. Zelf hoef je daarvoor niets te doen: jij geniet alvast met je tafelgenoten van een heerlijk drankje, terwijl in jouw keuken wordt gekookt op restaurantniveau. Je wordt de hele avond in de watten gelegd. En de afwas? Die wordt voor je gedaan!

Succes allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief