DE foodblog van Nederland

Bedrijfslunch

Bedrijfslunch

Bij de meeste bedrijven kan je als personeelslid zelf je broodtrommeltje meenemen en in de lunch pauze je kleffe broodjes opeten. Met wat geluk verzorgt de werkgever verse koffie, maar dat is ook meer een uitzondering dan de standaard. Natuurlijk zijn er bedrijven die het beter hebben geregeld voor hun personeel, met name kantoor personeel kan vaak rekenen op een kantine. Meestal bied een kantine voldoende afwisseling voor een gezonde en verantwoorde lunch, maar dit is zeker niet altijd het geval. Hoe vaak zie je wel niet dat de frituur pan het belangrijkste element is in een bedrijfskantine? En juist een gezonde lunch is erg belangrijk!

Bedrijfscatering

Een bedrijf heeft ook de mogelijkheid om alles uit handen te geven. Your Choice Catering Amsterdam is bijvoorbeeld een expert in het verzorgen van bedrijfscatering en dan niet alleen in de regio Amsterdam. Your Choice Catering verleent zijn diensten namelijk landelijk. Bij bedrijfscatering kunt u denken aan alle mogelijke varianten. Zo kunnen zij uw bedrijfsrestaurant opzetten, incidenteel leveren, op contract basis, enz. Het hoeft dan natuurlijk niet alleen over de bedrijfslunch te gaan, want personeel die overwerken wilt u natuurlijk ook voorzien van een voedzaam en gezond diner. Maar om toch even terug te komen op de bedrijfslunch, onderstaand een voorbeeld van een arrangement v/a slechts 6,65 eur. per persoon:
• Diverse soorten broodjes, krentenbollen, crackers, e.d.
• Een uitgebreide kaasplateau
• Een uitgebreide vleeswarenplateau
• Heerlijk vers fruit, salades, e.d.
• Diverse zuivel producten en verse sappen
• Servies goed

Flexibel

Het genoemde voorbeeld is slechts 1 van de vele mogelijkheden. Wat dat betreft is Your Choice Catering erg flexibel te noemen. Logisch ook, want de meeste bedrijven die graag de bedrijfscatering uit handen geven, zijn dit veelal ook. Optimaal vergadertijd benutten door het te combineren met gezonde makkelijk te eten broodjes e.d. of een conferentielunch… het is allemaal mogelijk! Hierbij wordt er altijd gekeken naar de wensen, budget, behoefte, enz.
Your Choice Catering werkt altijd met verse en eerlijke producten, mede hierdoor kan je als bedrijf zijnde het met een gerust hart uit handen geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief