DE foodblog van Nederland

Review private dinner

Vandaag een review over de exclusieve service van Yourchoicecatering.nl en wel een “private dinner”. Het woord alleen al klinkt bijzonder en wij kunnen je vertellen: het was ook een heel bijzondere ervaring!

Eigenlijk is een private dinner weinig anders dan een “Kok aan Huis”, alhoewel “Kok op de zaak” natuurlijk ook mogelijk is. Eerst wordt er door Your Choice Catering overleg gevoerd over o.a. de al dan niet aanwezige keuken apparatuur. Als een klant bijvoorbeeld geen oven heeft, nemen ze deze gewoon mee. Vervolgens gaat het natuurlijk om de wensen qua het eten en het drinken. Om de keuze makkelijker te maken, is er een uitgebreid menu met zeer bijzondere gerechten aanwezig. Een Amuse met 8 gangen is zeker mogelijk (om maar een voorbeeld te geven). Echter het is ook mogelijk om zelf gerechten e/o wensen voor te dragen. Een heerlijk diner met uitstekende wijnen maakt het helemaal compleet en laat Your Choice Catering nou ook hierin zeer deskundig in zijn.

Het diner

Na een prettig voorgesprek was het al spoedig zover, een private dinner bij ons thuis voor 4 personen. De chef kok die bij ons kwam, was een prettig persoon in de omgang en voelde zeker niet als een “vreemd persoon in ons huis”. De amuse was al snel klaar en met een heerlijk bijpassend glas wijn, startte het diner in een ongedwongen sfeer. Het was zeer bijzonder om te zien dat de kok met zeer enthousiasme in de keuken stond. Bij vragen van ons, was hij altijd bereid om uitleg te geven.

Wij hadden vooraf gekozen voor een private dinner van 4 gangen en achteraf gezien was dit ruim voldoende. We hebben genoten van een Coquilles met een saus van lichte mosterd, Zeeduivel met cognac geflambeerd en geserveerd met eendenleversaus en Crêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerd. Elke gang werd begeleid met een heerlijk bijpassende wijn. Al met al hebben we ruim 3 uur lang genoten en achteraf werd alles netjes afgewassen en opgeruimd.

Private dinner zelf ervaren?

Een private dinner is voor ons een zeer geslaagde ervaring geweest en raden wij dan ook iedereen aan. Aangezien Your Choice Catering in vrijwel heel Nederland zijn diensten verleend, is dit in ieder geval al geen probleem. Natuurlijk zit er normaal gesproken wel een prijskaartje aan verbonden en eigenlijk vallen de kosten best wel mee. Reken gemiddeld op een totaal prijs van 500 euro voor een private dinner voor 8 personen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief