DE foodblog van Nederland

Barbecue catering

Barbecue catering

Bij deze eens niet een kant en klaar barbecue recept, maar een beschrijving van een wel heel bijzondere barbecue ervaring. Je kan dit namelijk ook helemaal overlaten aan experts. Immers met name vele mannen denken dat ze ware bbq kampioenen zijn, maar schotelen hun gasten half rauw vlees voor met een zwart “jasje”. Bij een grote steak kan je als gast dan mooi al het zwarte weg snijden en het half rauwe nog lekker oppeuzelen, maar met kip en varkensvlees moet je toch echt oppassen.


Experts inhuren klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, immers “vreemde mensen” in je tuin die voor jou aan het barbecueën zijn… echter barbecue catering is helemaal “hot” en dan met name als je gebruik maakt van Your Choice Catering. Dit catering bedrijf kan namelijk niet alleen je volledige bbq verzorgen, maar ook de totale aankleding. Wat dacht je er van om in de winter je tuin om te laten toveren in een sprookjesachtige sfeer met allerlei vuurkorven, een pagodetent, enz. Je kan zelf alles in overleg bepalen, zelfs of er gebarbecued wordt op kolen of gas.

Barbecue de Luxe

Zie je het al voor je…? Je tuin helemaal omgetoverd in een sprookjessfeer, de barbecue staat al te smeulen, het ingehuurde personeel is professioneel en je hebt zelf alle tijd voor je gasten. Natuurlijk krijgen je gasten een heerlijk glas champagne aangeboden van het huis en vooraf heb je barbecue wensen al kenbaar gemaakt, zodat je gasten en jezelf kunnen genieten van bijvoorbeeld “Barbecue de Luxe”
• Heerlijk malse ossenhaas
• Gemarineerde varkenshaas
• Shaslick van het huis met tomaat, ui en paprika
• Grote garnalen, oosterse Tilapia en diverse andere soorten verse vis
• Verschillende soorten salades (Toscaans, Kartoffel, Vruchten, enz.)
• Diverse broodsoorten + kruidenboter
• Diverse vers gemaakte sauzen
Loopt het water je al in je mond…? Het leuke is dat Your Choice Catering een erg bijzondere ervaring biedt en dat de kosten ook nog eens reuze meevallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief