DE foodblog van Nederland

Walking Dinners

Walking Dinners

Wij van kookpraat.nl houden natuurlijk van lekker eten, het is niet voor niks dat we onze website vullen met de heerlijkste gerechten. Daarnaast volgen wij ook de nieuwste ontwikkelingen op culinair gebied en informeren wij onze bezoekers hier graag over. Deze review gaat deze keer over het concept “Walking Dinners” die wij hebben mogen ervaren dankzij Your Choice Catering Rotterdam. We hebben al eens met meerdere cateraars kennis mogen maken, maar eigenlijk betrof dat altijd de meer traditionele “buffetten catering”. Deze manier van cateren zal bij iedereen wel bekend zijn, de cateraar verzorgt een nette buffettafel en als gast loop je met je bord langs de tafel(s). Het nadeel hiervan is dat als je bijvoorbeeld net in een goed gesprek zit, het lastig kan zijn om je bord eens te vullen.
Bij een walking dinner gaat het er heel anders aan toe. Je bent namelijk niet gebonden aan één tafel en de bijbehorende tafelgenoten. Of je nou lekker staat of afwisselend ergens gaat zitten, de cateraars zorgen ervoor dat je heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgt. We hebben het dan niet over een groot bord vol die je met mes en vorm moet nuttigen, maar over kleine bordjes die zonder dat het een knoeiboel wordt te nuttigen zijn. Zodoende is het zelfs mogelijk om lekker te blijven staan.
Wij hebben genoten van acht verschillende gerechtjes:
• Amuse glaasje met eendelevermouse
• Zeekreeftterrine
• Lamsrackje in tijm olie en truffelpuree
• Gerookte graved lax
• Eendenborst met een bosfruit saus
• Ossenhaasje met ratatouille
• Tonijn filet
• Champagne flute

Your Choice Catering Rotterdam

Zoals eerder vermeld is deze unieke walking dinner ervaring ons aangeboden door Your Choice Catering Rotterdam. Maar dit betekend niet dat als je als lezer niet uit de buurt van Rotterdam komt, je dit niet door deze cateraar kan laten verzorgen. Zij hebben namelijk meerdere vestigingen verspreid over het midden van het land van oost naar west.
Wat betreft de kosten hoef je het ook niet te laten, een walking dinner hoeft zeker niet meer te kosten dan een “standaard” buffet. Daarnaast kan je ook nog gebruik maken van een speciale dranken arrangement. Voor slechts €7,50 p.p. voor 3 uur kan je onbeperkt gebruik maken van het Hollands Assortiment. De wijnen zijn dan zeker niet standaard, deze worden namelijk in overleg met de klant afgestemd op de gerechten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief