DE foodblog van Nederland

Top 3 cadeaus voor foodies

Iedereen heeft er wel eens last van; Cadeaustress. Die gezellig buurvrouw, verre tante of goede vriendin is jarig maar je bent echt even inspiratieloos waar het gaat om cadeaus. Die bos bloemen is afgezaagd, dat boek wordt toch niet gelezen en een tegoedbon is zo onpersoonlijk.

Maar is de jarige toevallig een echt eatfreak, foodie of culinaire snob? Dan hebben wij drie tips waarvan je altijd weet dat ze goed zijn

1.     Eerst online

We beginnen met de mogelijkheid van een cadeau geven wat altijd mogelijk is, ook wanneer je op de dag zelf niet in de gelegenheid bent om even langs te gaan. Namelijk online een cadeau bestellen! En laten we eerlijk zijn; Het blijft het allerleukste om op de dag van de verjaardag zelf een cadeau te ontvangen, zeker wanneer dit onaangekondigd gebeurt.

Kies daarom bij de keuze van een leuk, culinair cadeau wel altijd voor een bezorger die zijn afspraken nakomt. Een dag te laat iets van je laten horen is wel heel ongezellig. Daarnaast is het voor een echte foodie natuurlijk niet alleen belangrijk wát je geeft, maar vooral de kwaliteit van de spullen.

Onlangs is het For You Gifts fruitmand bezorgen ons zeer goed bevallen. De kwaliteit van de spullen was écht goed en de keuze aan producten enorm. Van vers fruit tot noten, onze culinaire vrienden hebben een heerlijke borrelavond gehad op onze kosten!

2.     De bon

Waar we de tegoedbon net als ‘onorigineel’ hebben weggezet, moeten we dit toch even rectificeren. Er zijn namelijk super originele bonnen te verkrijgen, wat meer is dan geld op een kartonnetje. Je kunt originele, culinaire ervaringen weggeven door middel van een specifieke keuze voor een tegoedbon.

Is je vriend of moeder een fanatiek vegan? Ga dan eens voor een 7 gangen groente diner. En laatste tip: Nodig jezelf meteen uit als tafelgenoot! Dubbel genieten.

3.     De workshop

Naast een tegoedbon voor een culinaire beleving, is een activiteit weggeven waarbij de foodie echt iets moet doen minstens zo leuk. Komt je kennis uit Den Bosch? Dan wordt het natuurlijk hoog tijd wanneer er eens een cursus Bossche Bollen wordt gevolgd. Zo is er in iedere regio wel iets leuks en origineels te bedenken!

En ohja, vergeet ook hier niet jezelf uit te nodigen als gast. Leer jij nog eens wat nieuwe kook skills en heb je qualitytime met de gast. Wat wil je nog meer!

Kortom, wanneer jouw jarige een culinaire liefhebber is, heb je geluk! Daarvoor zijn altijd wel smakelijke én leuke cadeaus te bedenken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief