DE foodblog van Nederland

Review Beef & Steak

Van Beef & Steak hebben wij een heerlijke selectie vlees en vis mogen testen uit hun webshop. Hieronder alle vlees- en visproducten met een bereidingswijze en omschrijving. Enkele producten zijn bereid op de barbecue en een paar in de pan.

Bommelse Blonde d’Aquitaine Lendebiefstuk

Deze lendebiefstuk hebben wij gekruid met peper en oregano. Deze kruiden even laten intrekken en vervolgens naar eigen wens op de BBQ bereiden. Wij hebben ze kort gebakken en rare geserveerd waardoor ze heerlijk mals waren. Top kwaliteit vlees, vol van smaak!
DSCN2180DSCN2183DSCN2185

Aberdeen Angus Flank Steak Bavette

De Flank Steak is heerlijk smaakvol rundervlees, dit stuk vlees hebben we gekruid met wederom peper en oregano, maar tevens met een beetje cajun kruiden voor de pit. Ook deze Flank Steak hebben wij in enkele minuten bereid op de BBQ.  Hierna nog een beetje zout toegevoegd. Dwars op de draad aansnijden. Wederom heerlijk mals vlees dat smelt op je tong!

DSCN2197DSCN2199DSCN2204

Europees Wild Wildzwijn Schenkel

Bereid met zout, peper en oregano. De achterschenkel is de ossobuco van het dier. Stevig vlees met een heerlijke, redelijk bittere wild smaak. Ook deze schenkel is op de BBQ bereid, maar is ook zeer geschikt voor een stoofpotje!

DSCN2181DSCN2213

T-Bone Steak

De T-Bone Steak van Beef&Steak is hand gezaagd en prachtig qua vorm. Een korte uitleg over deze bijzondere naam: de steak word gezaagd van de Lende (Entrecote) met Haas (Tenderloin) met daar tussen in een T-vormig bot. We hebben deze T-Bone Steak gekruid met peper en zout en vervolgens in de pan gebakken, rustig gebraden met roomboter. Absolute aanrader!

DSCN2218

Aberdeen Angus Longhaas

De longhaas is de spier die de longen aanstuurt, deze spier is eigenlijk altijd aan het werk waardoor dit vlees een volle smaak krijgt en zeer mals is. Erg goed doorregen vlees. De longhaas is geen orgaanvlees, maar een vleesspier uit het middenrif. We hebben deze longhaas gekruid met onder andere zwarte peper, zout, tijm en koriander. Saignant gebraden, voor de smaak op het laatst nog iets hoger aanbraden als de haas dik genoeg is en genieten maar!

DSCN2220

 

En dan de vis:

Ocean Taste Gamba’s met kop Black Tiger

Prachtige beestjes, even de kop verwijderen en vervolgens kruiden met tijm, cajun, zout en peper. Citroen toevoegen voor een frisse smaak. Zachte en meelderige vis van hoge kwaliteit. Zeer smakelijk en gemakkelijk te pellen.

DSCN2207DSCN2211
Dorade

De Dorade werd in zijn geheel geleverd, waardoor we zelf deze vis nog moesten villen. Na het verwijderen van de organen hebben we de vis gekruid met zout, peper, basilicum en oregano. Samen met wat citroenschijfjes voor een frisse smaak. De Dorade ca. 12 minuten op de BBQ bereiden. Overheerlijke witte vis, gemakkelijk van de graat af te halen.

DSCN2189DSCN2190DSCN2195

Ons algemene oordeel: super! Hoge kwaliteit vlees en vis, vol van smaak en het vlees was zeer mals.

Bestel nu jouw favoriete product via www.beefensteak.nl !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief