DE foodblog van Nederland

Op zoek naar een goed stuk vlees ?

Vleesliefhebber? Ik ben er zeker één! Een goed stuk vlees maakt de maaltijd tot een succes. Maar waar haal je nu goed vlees weg? Ik was laatst bij Slagerij de Vos en heb daar een heel vleespakket gehaald om te testen. Nou ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. Heerlijk vlees, goede kwaliteit en niet duur!

Hieronder een kleine greep uit de gerechten die wij gemaakt hebben:

1. Biefstuk met gewokte groene asperges en ui
thumbnail_IMG_1243

Heerlijk mals biefstuk! Ik houd erg van rood vlees en heb het dan ook even kort aangebakken (2 min elke kant) en daarna nog even laten garen in de oven. Naast de biefstuk even wat asperges met ui gewokt en klaar. Simpel maar heerlijk.

2. Entrecote met rode wijnsaus en ovenrisotto

thumbnail_IMG_1471

Een iets uitgebreider gerecht, bij de entrecote heb ik een rode wijnsaus gemaakt met (natuurlijk) rode wijn, zilveruitjes, spekjes en champignons. De entrecote was wederom super mals en een genot om te eten! Hierbij heb ik een ovenrisotto gemaakt met prei, creme fraiche en spekjes. Heerlijke combi, aanrader!

3. Burger met bijgerechtjes
thumbnail_IMG_1170IMG_1169

De basis van dit gerecht was de gehaktburger. Goed van smaak en goed gekruid door de slagerij! Daarnaast rode ui met spekjes en gorgonzola, champignons en krieltjes met rozemarijn. Dat was genieten!
Uiteraard hebben we nog veel meer gemaakt van het heerlijke vleespakket van Slagerij de Vos en zullen we hierover later meer posten. Een absolute aanrader, heerlijk vlees tegen goede prijzen! Denk je nu? Ik ga niet helemaal naar Drachten voor een stukje vlees… Dan kun je gebruik maken van hun bezorgservice of online bestellen.  Ze bezorgen namelijk ook. Ideaal!
thumbnail_IMG_1256 thumbnail_IMG_1325

Ook hebben ze vaak leuke acties op Facebook, speciale aanbiedingen en win acties. Houdt dus ook hun Facebook in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief