DE foodblog van Nederland

Kerstbox van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Als je van verrassingen houdt moet je eigenlijk niet verder lezen!

Ik had de middag van mijn leven toen ik de Kerstbox van het Wilminktheater en het Muziektheater uit Enschede bezorgd kreeg.

 

Echt een surprisebox, verpakt in een handige draagtas, waardoor je direct in een gezellige Kerstsfeer komt. Werkelijk aan alles is gedacht: sfeervolle kerstversiering met slingers en ballen in stemmig rood, kerstmanmutsen, een heerlijk flesje rode wijn en twee speciale biertjes, stukje Cheddar kaas en een heuse fuet worst. Warme chocomel, met fraaie kunsttsof Kerstmokken, met Kerstkransjes en Marshmallows, pindarotsjes en gemengde noten, zakje chips met dipsaus, een leuk leesboekje over de historie van de Twentse Storkfabriek, en een paar grappige gadgets. Een broodje dat we nog even in de oven hebben afgebakken om ons daarna voor de tv te nestelen. Want ook het theater komt bij u thuis dit jaar.

Middels het scannen van een QR code krijg je een playlist met mee te zingen Kerstliederen en daarna kan je er ook voor kiezen om een online voorstelling te gaan zien.  Op 19-23 en 25 december verschijnen verschillende theatervoorstellingen die tot 3 januari te bekijken zijn.(op de 19e is het   The Christmasnight 2019, de Night of the Proms van het Oosten met oa. Do, Jim van der Zee en gospel choir Phion of de Kerstmusical Oliver! Of het Himmelsburg Ensemble dat Franse muziek of Bach speelt. De 23e brengt Santa’s revue voor het voetlicht en de uitsmijter is vanaf Eerste Kerstdag te bewonderen: De documentaire Scrooge

In het postcodegebied rond Enschede wordt de tas persoonlijk bij u gebracht, woont u verder weg dan zorgt PostNL voor de verspreiding.

Ik was er in ieder geval erg mee in mijn sas en ik hoop velen met mij. Voor meer inlichtingen kijk dan even op www.Wilminktheater.nl/kerst

Al met al een heel creatief initiatief van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, die ons in deze moeilijke tijden toch een gezellig gevoel hebben gegeven! En natuurlijk komen we na de lockdown gezellig naar een van deze theaters!

Maak deze heerlijke eierlikeur tijdens de feestdagen erbij.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief