DE foodblog van Nederland

Spaghetti met pikante tomatensaus

Spaghetti met pikante tomatensaus

Heeft u zin in lekkere spaghetti met pikante tomatensaus? Deze kunt u gemakkelijk thuis zelf maken. Wij hebben dit recept ontdekt in Restaurant Leiden en wat aangepast naar onze eigen wens. We hebben het makkelijk gemaakt voor u, zodat u dit makkelijk in eigen keuken kunt bereiden. U zult zien dat het helemaal niet moeilijk is en dat u niet veel ingrediënten nodig heeft. Toch niet zo’n zin om zelf te koken? Ga dan alsnog naar het restaurant om de heerlijke spaghetti met pikante tomatensaus te proeven.

De ingrediënten

U heeft nodig:

1 liter water

200 g spaghetti

200 g poulet

Olie

1 sjalot

3 eetlepels gekruide tomatenpuree

4 dl water

Laurierblad

Peper

Aroma

Geraspte oude kaas

De bereiding

Zo maakt u de spaghetti met pikante tomatensaus:

  1. Bak de poulet in de olie lichtbruin.
  2. Maak de sjalot schoon, snij deze klein en bak deze op het laatste moment even mee met de poulet.
  3. Voeg de tomatenpuree, het water, het laurierblad en de peper toe. Laat dit samen een kwartiertje zachtjes koken.
  4. Breng de saus op smaak met zout en aroma en bind dit met maïzena.
  5. Kook de spaghetti volgens verpakking beetgaar.
  6. Serveer de spaghetti op een diep bord en giet de saus eroverheen. Het geheel kunt u bestrooien met wat geraspte kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief