DE foodblog van Nederland

“Only for men” Live cooking

Op 17 april waren Claartje, foodness.nl en ik (namens www.kookpraat.nl) aanwezig om de bezoekers van Onlyformen extra te verwennen. Onder het mum van live cooking hebben we hapjes gemaakt en geserveerd aan de bezoekers.

Als vegetariër mannelijke hapjes maken was best een uitdaging. Regelmatig hoor ik op verjaardagen “waar is het vlees!”. Ik had dus al snel besloten van mijn geloof te stappen. Maar wat zou ik dan maken. Ik wilde heel graag iets doen met het idee alla foodtrucks. Maar heel realistisch was dat idee niet.
Ik heb de mannen van een voetbalteam gevraagd om een eerlijk oordeel te vellen en zodoende was mijn keuze gemaakt. Met ter plekke gerolde rolletje parmaham en zoet/zoute dadels heb ik blije gezichten gezien in de Only for men.

foodevent (3)

Voor de rolletjes parmaham ben je nodig:
* parmaham
* roomkaas
* pijnboompitten
* rucola

food

Halveer de parmaham, smeer daar een lepeltje roomkaas op uit en doe er wat pijnboompitten bij. Tenslotte een beetje rucola en rollen maar. Simpel maar super lekker.

Voor de dadels in spek gerold ben je alleen deze twee ingrediënten nodig en een oven om ze in te verwarmen. Let op! Neem wel ontpitte dadels. Ongeveer een 20 min in de oven op 220graden.

Gezellige mensen, mooie kleren en een goede sfeer. Ben je in de buurt van Nieuwegein dan zou ik zeker de Only for men, www.onlyformen.nl bezoeken.

Onder het genot van een kopje koffie of een koud biertje kun je je een mooi pak laten aanmeten of gewoon en casual overhemd passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief