DE foodblog van Nederland

De eettafel als stralend middelpunt

De eettafel is het middelpunt in veel huishoudens. Er wordt gegeten, nagetafeld, geborreld, spelletjes gespeeld en huiswerk gemaakt. Veel gezelligheid aan de eettafel dus. Het is belangrijk dat de eettafel functioneel is. Het is mooi als de eethoek het stralende middelpunt van je interieur is.

De eethoek is de plek waarmee jij je stijl kunt laten zien. Hoe richt je de eethoek goed in? Dit heeft alles te maken met de ruimte. Er zijn ronde, ovale, rechthoekige en vierkante eettafels. Ze zijn er in veel verschillende vormen en kleuren.

Een ronde eettafel is geschikt voor kleine ruimtes. Met een ronde eettafel creëer je snel een gezellige sfeer.Een ronde tafel van wit gelakt hout. Een mooie combinatie van creativiteit met een modern design. De chromen poten geven de poten een luchtig karakter. Met de combinatie van wit en chroom  creëer je een rustige sfeer.

De ovale tafel heeft meer ruimte nodig dan de ronde tafel. Het handige van een ovale eettafel zijn de ronde hoeken. Hierdoor kunnen makkelijk extra mensen aanschuiven.

Een stijlvolle eettafel die past bij verschillende stijlen. De tafel biedt ruimte om met het gezin aan te eten. Maar biedt ook ruimte voor gezellige avonden met vrienden.

Rechthoekige tafels zijn het meest populair. Ze vragen veel ruimte. De rechthoekige tafel kan met 1 kant tegen de muur staan. Kies het juiste materiaal en bijpassende stoelen en de tafel past in ieder interieur.

Een stoere eettafel met een natuurlijk tafelblad. In de randen zie je het acaciahout terug. Het tafelblad in combinatie met de industriële poten geven de tafel een stoere uitstraling.

De vierkante tafel is net als de ronde tafel geschikt voor kleine ruimtes. Houdt je van strakke vormen en heb je niet veel ruimte? Dan past de vierkante tafel in je interieur.  Met deze vierkante tafel brengt u Scandinavië naar uw woonkamer. Het witte blad en de houten poten zijn perfect in balans. Dit maakt de Scandinavische look compleet. Hierdoor krijg je een rustige natuurlijke uitstraling

DELTA Safety Training wil u graag laten ervaren HOE wij voor u het verschil maken. Wij hebben onze cursisten veel te bieden. Ons trainingscentrum is modern, professioneel, ruim, volledig ‘indoor’ en voorzien van de meest hoogwaardige praktijkmiddelen. Ons team van ervaren en deskundige instructeurs zorgt er voor dat u het maximale rendement uit uw trainingen bij DELTA haalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief