DE foodblog van Nederland

De eettafel als stralend middelpunt

Eettafel De eettafel is het middelpunt in veel huishoudens. Er wordt gegeten, nagetafeld, geborreld, spelletjes gespeeld en huiswerk gemaakt. Veel gezelligheid aan de eettafel dus. Het is belangrijk dat de tafel functioneel is. Het is mooi als de eethoek het stralende middelpunt van je interieur is.

De eettafel als stralend middelpunt

De eethoek is de plek waarmee jij je stijl kunt laten zien. Hoe richt je de eethoek goed in? Dit heeft alles te maken met de ruimte. Er zijn ronde, ovale, rechthoekige en vierkante tafels. Naast veel keuze in vorm, heb je ook nog vele kleur mogelijkheden.

Een ronde eettafel is geschikt voor kleine ruimtes. Met deze vorm creëer je snel een gezellige sfeer.

ronde tafel

Een ronde tafel van wit gelakt hout is en mooie combinatie van creativiteit met een modern design. De chromen poten geven de poten een luchtig karakter. Met de combinatie van wit en chroom creëer je een rustige sfeer.

De ovale tafel heeft meer ruimte nodig dan de ronde versie. Het handige van een ovale tafel zijn de ronde hoeken. Hierdoor kunnen makkelijk extra mensen aanschuiven.

Dit is een stijlvolle eettafel die past bij verschillende stijlen. De tafel biedt ruimte om met het gezin aan te eten. Maar ook voor gezellige avonden met vrienden.

Rechthoekige tafels zijn het meest populair, ook al nemen ze wat meer ruimte in beslag. De rechthoekige tafel kan met 1 kant tegen de muur staan. Kies het juiste materiaal en bijpassende stoelen en de tafel past in ieder interieur.

Rechthoekige tafel

Een stoere tafel met een natuurlijk tafelblad. In de randen zie je het acaciahout terug. Het tafelblad in combinatie met de industriële poten geven dit meubelstuk een stoere uitstraling.

De vierkante tafel is net als de ronde tafel geschikt voor kleine ruimtes. Houd je van strakke vormen en heb je niet veel ruimte? Dan is dit een goede oplossing voor je interieur.

Vierkante tafel

Met deze vierkante tafel brengt u Scandinavië naar uw woonkamer. Het witte blad en de houten poten zijn perfect in balans. De rustige en natuurlijke uitstraling maken de Scandinavische look compleet.

Shoptip!

In de webshop van Venturadesign.nl vind je naast een groot assortiment eettafels ook een groot assortiment eetkamerstoelen. Neem een kijkje en laat je inspireren door de verschillende stijlen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief