DE foodblog van Nederland

Pigs in a blanket

pigs in a blanket Pigs in a blanket zijn stukjes knakworst en kaas in een rolletje van bladerdeeg. Deze zijn super makkelijk te maken en dus perfect voor een feest, als voorgerecht of als snack bij een film.

Ingrediënten (voor 16 stuks):

1 plak bladerdeeg (28cm doorsnede)
4 knak worstjes
Geraspte kaas
1 ei

Bereiding:

1 – Verwarm de oven voor op 200 graden.

2 – Snijd de worstjes in vieren zodat je in totaal 16 kleine worstjes hebt.

3 – Snijd het bladerdeeg in 16 punten.

4 – Leg op elke punt bladerdeeg een worstje en wat kaas en rol het deeg voorzichtig op.

Beleg het deeg met worst en kaas

Beleg het deeg met worst en kaas

5 – Smeer een beetje losgeklopt ei over elk rolletje.

6 – Zet de rolletjes in de oven voor ongeveer 20 minuten, houd ze goed in de gaten. Ze zijn klaar wanneer ze goudbruin zijn.

Klaar om de oven in te gaan

Klaar om de oven in te gaan

Even een paar minuten af laten koelen en smullen maar! Je kunt ze ook een dag in een goed afgesloten bakje in de koelkast bewaren wanneer ze eenmaal afgekoeld zijn, al worden ze hier wel minder knapperig door.

Pigs in a blanket

Pigs in a blanket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief